Yritys

Yritys

Nikora Oy on asuntotuotantoon keskittyvä dynaaminen ja laadukkaan rakentamisen taitava yritys Pirkanmaalta. Yritystoiminta alkoi vuonna 2013 toiminimen avulla ja matkan varrella yritystoiminnan kasvaessa ja sen keskittyessä yhä enemmän uudisrakentamiseen päätettiin perustaa täysin uusi yritys, Nikora Oy.

Nikora Oy toteuttaa kohteita perustajaurakointimallilla, sekä täysin mittatilaustyönä yksittäisille yritys- ja henkilöasiakkaille. Meillä on erittäin laaja rakennusalan yhteistyöverkosto, joka kattaa kaikki haastavimmatkin erikoisalat. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaallemme ammattitaitoisen ja kokonaisvaltaisen rakennuspalvelun.

Me haluamme omalla liiketoiminnallamme tuoda jotain hieman uutta ja erilaista asuntotuotantomarkkinoille ja olemmekin päässeet jo hyvään vauhtiin Pirkanmaalla. Kotisivuiltamme löydät lisää tietoa meistä ja muistathan ottaa yhteyttä jos kiinnostuit tällä hetkellä rakenteilla olevista asunnoistamme tai olet aikeissa rakennuttaa uuden kodin.

Yhteistyökumppanit

PHS-Betonilattiat Oy Franssila-kylpyhuoneet Glik LKV Lasitalo LVI-KURIKKA OY Huolto ja asennus K-Rauta Toikkonen Sähkötyö Törmälä Kuljetuksia.com H-Mäkinen Oy Pirkanmaan AutomaatioKeskus MELO OY Ylöjärven Puu Oy Kalustopuuseppä P.Koivisto Oy Kivilähde - Kaavin Kivi Laattapiste Collection Piha- ja maanrakennus Koski Oy Sadex Winled