Tekijät

Tarina

Varmaankin jokaisella suomalaisella on mielipide rakennusalasta. On kuitenkin harmi, että ongelmat ovat yleisempi puheenaihe kuin onnistumiset. Uusia taloja korjataan heti valmistumisen jälkeen. Juttuja katoamistemppuja tehneistä remonttimiehistä on kerrottu aivan liikaa. Totesimme, että homma kaipaa tuulettamista. Isosti.

Nikoraa perustaessa päätimme, että huolellisuus ja laatu ovat meille kunnia-asioita. Omasta työstään täytyy voida olla ylpeä jokaisen päivän päätteeksi. Vähempi ei riitä. Haluamme palvella asiakkaitamme tarkkaan kuunnellen ja toiveet huomioon ottaen niin pitkälle kuin mahdollista. Lisäksi päätimme, että Nikoralla on kasvot. Meidän työmaillamme kohtaat aina palvelualttiit tekijät, joilta saat reippaan tervehdyksen. Näillä perusaineksille myllystä tulee sitä, mitä tavoittelemme eniten. Tyytyväisiä asiakkaita.

Meitä on koskettanut se, miten asiakkaamme ovat alusta lähtien luottaneet tekemiseemme. Olemme suhteellisen nuoria yrittäjiä. Jos harvenevat tukat epäilyttävät, vakuuttaa toimitusjohtajamme Nikon valinta Pirkanmaan vuoden nuoreksi yrittäjäksi ehkä paremmin. Uskomme, että tähän on johtanut vilpitön halu olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Halu tehdä se mitä on luvattu, ja vähän enemmänkin, on loistanut kirkkaasti kuin sadan watin työmaavalo iltahämärissä. Eikä se valo hevillä sammu.

Tapaa ammattitaitoinen tiimimme

Kaikkien kohteidemme taustalla on joukko nuoria aikuisia miehiä, ammattilaisia, jotka suhtautuvat työhönsä rakentamisen parissa kunnioituksella ja intohimolla. Eikä suotta. Me rakennamme rakennuksia, koteja, jotka ovat meille niitä elämän suurimpia hankintoja, niin taloudellisesti kuin tunnetasollakin mitattuna. Haluamme antaa toiminnallemme kasvot, jotta kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tietäisivät mahdollisimman tarkkaan kenen kanssa ovat tekemisissä. Ne kasvot löytyvät täältä, ole hyvä!

Janne

Janne

kirvesmies

Joonas

Joonas

kirvesmies

Atte

Atte

kirvesmies

Aleksi

Aleksi

kirvesmies

Oskari

Oskari

projektipäällikkö, kirvesmies

Niko

Niko

talonrakennustekniikan insinööri, toimitusjohtaja

Jaana

Jaana

toimistopäällikkö & pintamateriaalit