As. Oy Wood Village, Siivikkala

 

Kohde on suunnitteilla, ja se julkaistiin ennakkomarkkinointiin marraskuussa 2022.

 

Nikora Oy voitti toukokuussa 2022 Ylöjärven kaupungin järjestämän tontinluovutuskilpailun, joka kohdistui Siivikkalan koulun taakse rakentuvalle uudelle asuinalueelle. Kilpailua varten suunnitellussa hankkeessa As. Oy Wood Villagessa on kymmenen rivitaloasuntoa kahdessa eri asuinrakennuksessa, jotka jakautuvat huoneistotyypeittäin seuraavasti:

3 kappaletta 94,5 m2 5H+K+S huoneistoja, sekä 7 kpl 80 m2 4H+K+S huoneistoja. Huoneistot ovat kaksikerroksisia.

Suunnittelun lähtökohtana oli luoda arkkitehtonisesti kaunis rivitaloyhtiö, jonka suunnitteluratkaisuissa korostuvat tämän päivän korkeat laatuvaatimukset niin tilankäytön, kuin pintamateriaalien ja tekniikankin osalta.

Kohde on puurakenteinen, ja se korostuu myös kohteen pintamateriaaleissa. Ulkopinnoissa pääasiallisena verhousmateriaalina on leveä puupaneeli ja monimuotoisuutta julkisivuun tuo kuusirimalla verhoillut sisäänvedot huoneistojen terasseilla, sekä ulkovarastot. Sisäpintamateriaaleissa teema jatkuu mm. lattioissa, jotka ovat valittavissa meidän laajasta kovapuulattiavalikoimasta.

Wood Village rakentuu omalle tontille, ja huoneistot lämpiävät jokainen omalla ilma-vesilämpöpumpullaan. Jokaisella asunnolla on autokatospaikka ja pihapaikka, jotka kuuluvat asunnon hintaan. Autopaikoilla pääset lataamaan oman sähköautosi.

Wood Village ESITE

Käy tutustumassa tarkemmin kohteisiin:

80m2 4H+K+S

https://www.etuovi.com/kohde/20360712?haku=M1931476881

https://www.pofvisuals.fi/360/nikora/woodvillage/80/

 

94m2 5H+K+S

https://www.etuovi.com/kohde/21564380?haku=M1931476881

https://www.pofvisuals.fi/360/nikora/woodvillage/94/

 

Pääset tutustumaan kohteen luonnoksiin tästä alta:

Planssi sivu 5

Planssi sivu 6

Planssi sivu 8

 

Jos haluat saada ensimmäisenä tietoa uusista kohteistamme, liity sisäpiiriin.