Kaiken takana

Kaiken takana

Kaikkien kohteidemme taustalla on joukko nuoria aikuisia miehiä, ammattilaisia, jotka suhtautuvat työhönsä rakentamisen parissa kunnioituksella ja intohimolla. Eikä suotta. Me rakennamme rakennuksia, koteja, jotka ovat meille niitä elämän suurimpia hankintoja, niin taloudellisesti kuin tunnetasollakin mitattuna. Haluamme antaa toiminnallemme kasvot, jotta kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tietäisivät mahdollisimman tarkkaan kenen kanssa ovat tekemisissä. Ne kasvot löytyvät täältä, ole hyvä!

Kasvot

Kaiken takana

Teo

rakennusmies

Teo on ensimmäisenä yrityksessä aloittanut työntekijä. Hän tuli alunperin TAKK:lta suorittamaan rakennusalan perustutkinnon työharjoitteluaan Nikoralle ja jo hyvissä ajoin ennen opintojen päättymistä oli vakituinen työpaikka yrityksessä lyöty lukkoon. Teo on monipuolinen tekijä, jonka erityiseksi osaamisalaksi on kuitenkin mainittava erityistä tarkkuutta vaativat viimeistelytyöt.

 

Kaiken takana

Aleksi

rakennusmies

Aleksi aloitti vähän Teon jälkeen ja työharjoittelulla hänkin. Hän tuli täysin toiselta alalta kokeilemaan miltä ura rakennusalalla voisi tuntua eikä mennyt kovinkaan kauaa kun mies ilmoitti että nyt on löytynyt oikeasti hyvä homma! Totesimme että alan tutkinto on saatava ja pian olimme kirjoittamassa oppisopimuspapereita. Myös Aleksin kohdalla kehitys on ollut hurjaa ja pienen näytteen hänen tuoreesta ammattitaidostaan voikin käydä katsomassa esimerkiksi kuvagalleriastamme löytyvästä saunasta, jonka Aleksi rakensi Nikon ohjauksessa.

Kaiken takana

Oskari

kirvesmies

Oskari ja Niko ovat olleet kavereita jo ylä-asteelta saakka. Ylä-asteen jälkeen poikien tie vei rakennusalan opintoihin ja sieltä vielä armeijaankin samaan yksikköön. Opiskelujen jälkeen Osku kartutti kokemustaan muutamien vuosien ajan erityisesti alumiini- ja lasirakentamisen parissa ja onkin tiimimme erityisosaaja kyseisen erikoisrakentamisen saralla. Hän toi mukanaan myös kaivattua näkemystä isommilta työmailta joissa työskenteli ennen päivittäin. Parin vuoden ajan Osku ja Niko ehtivät suunnittella yhteisiä työkuvioita ja se kannatti, sillä kaikkien muiden tavoin nyt myös hänkin on tärkeässä roolissa yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Kaiken takana

Ville

kirvesmies

Ville on viimeisimpänä yrityksessä aloittanut työntekijä. Hän on tehnyt pitkälle toistakymmentä vuotta kestävän rakennusalan uransa aikana pääsääntöisesti erilaisia vesikattotöitä ja hänen erityistä osaamisalaansa onkin bitumikermikatteet ja kaikki tähän erikoisrakentamisen alaan liittyvä. On matkalleen mahtunut myös monipuolisesti muitakin kirvesmiehen töitä ja vankan kokemuksensa ansiosta Ville onkin usein ratkomassa eteen tulevia haasteita työmaalla yhdessä Nikon ja muun tiimin kanssa.

Kaiken takana

Niko

työnjohtaja, talonrakennustekniikan insinööri

Niko perusti toiminimen vuoden 2013 kesällä päättäessään ensimmäisen vuotensa rakennustekniikan opintojen parissa Tampereen Ammattikorkeakoulussa. Oma yritystoiminta oli ollut suunnitteilla jo jonkin aikaa ja keväällä 2013 tarjolle tuli mielenkiintoinen rakennusprojekti, jonka myötä oli aika laittaa suunnitelmat täytäntöön. Sivutoiminen yrittäminen insinööriopintojen ohella jatkui erilaisten pienempien remonttien ja rakennustöiden muodossa ja kesäisin haasteita haettiin isommista rakennusprojekteista. Keväällä 2016 insinöörin tutkinto oli valmis ja sivutoiminen yritystoiminta muuttui päätoimiseksi. Suurimmaksi ylpeydenaiheekseen hän kokee oman ammattitaitoisen henkilöstönsä, jonka ansiosta yksikään asuntounelma ei tule jäämään toteuttamatta.

Yhteistyökumppanit

PHS-Betonilattiat Oy Franssila-kylpyhuoneet Glik LKV Lasitalo LVI-KURIKKA OY Huolto ja asennus K-Rauta Toikkonen Sähkötyö Törmälä Kuljetuksia.com H-Mäkinen Oy Pirkanmaan AutomaatioKeskus MELO OY Ylöjärven Puu Oy Kalustopuuseppä P.Koivisto Oy Kivilähde - Kaavin Kivi Laattapiste Collection Piha- ja maanrakennus Koski Oy Sadex Winled